Udruga vinara i maslinara "Rukatac i Piculja" Lastovo

Suradnja s agencijom za plaćanja u poljoprivredi

Agencija za plaćanje u poljoprivredi i ribarstvu, na otoku Lastovu odradila je tri uredovna radna dana. Veliki je posao na ažuriranjima poljoprivrednih površina Obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima u sveobuhvatnim i konstantnim promjenama u poljoprivrednoj strukturnoj politici.

Također napominjemo da su ažurirana stanja obradivih poljoprivrednih površina i korisnika, te evidencija u upisnicima Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava preduvjet i za druge poticajne mjere koje mogu koristiti poljoprivrednici na vlastiti zahtjev za razvoj svojih gospodarstava, uključivanjem na otvorene natječaje Ministarstva poljoprivrede u provođenju programa Zajedničke politike EU.

Kako bi se olakšalo, pomoglo poljoprivrednicima otoka Lastova, kojima je najbliži ured Agencije u gradu Korčuli, svake godine nastojimo ugovoriti tri uredovna radna dana, upućujemo apel Agenciji radi potrebe razumijevanja prilika života na na najudaljenijem otoku naše Županije.

Zahvaljujemo se, Voditeljici Dijani Šemeš koja je i ove godine bila prisutna i odradila ovogodišnje zahtjeve za poticaje u poljoprivredi na otoku Lastovu.Zahvaljujemo svim pokroviteljima i partnerima© 2014 — 2023 Udruga vinara i maslinara "Rukatac i Piculja" Lastovo
Web dizajn i fotografija: Stjepan Tafra. Izjava o privatnosti.